A SANYO Megapixel kollekciója  

   
             
 

4 Megapixeles sorozatképek,  Full-HD felbontású videofolyam, kettős, H.264/ MJPEG  kódolás, AC, DC, POE táplálás a legfontosabb jellemzői a SANYO IP kamera családjának.

 
       
       
 

Ezúttal nem egyedi, cizellált darabok,megjelenéséről van szó, hanem a sikeres fogadtatású alapmodell VCC HDN4000 átültetésére a gyakorlatban jobban használható fix-, speed-dóm vagy doboz formátumú kameratestekbe. A formaés a tartalom ésszerű megválasztásával 9 új alternatívát hoztak létre, amelyektokozási fajtákként színes, éjjel-nappali, esetleg helyi rögzítéssel (SD kártya) ellátott típusok lehetnek, cserélhető, vagy az alaptípusból átvett 10x nagyítású aszférikus zoom optikával. Valamennyi kamera progresszív letapogatású CMOS átalakítót kapott, rendelkeznek analóg kimenettel, videó mozgásdetektálással, privát zónatakarással, és arcdetektálással is.

 
       
       
       
 

 

 

 
 

A fentieknek megfelelően a VCC HD 2100, 2300, 2500, 4600 a doboz kamera szekció, sorrendben színes (2100) éjjel-nappali (2300, 2500) cserélhető objektíves változat, míg a 4600 éjjel-nappali típus 10x zoom optikát és önálló SD kártyás rögzítést kapott.

 
       
       
 

A VCC HD 5400, 5600 az említett 10x zoom optikával (6,3-63mm) felszerelt éjjel-nappali speed dóm kamerák beltéri és kültéri kivitelben, azonosan 2 lux érzékenységgel, autofókusszal és SD kártyahellyel.

 
             
             
 

A fix dóm szekciót a VDC HD 3100, 3300, 3500 típusok képviselik, valamennyi beépített vario optikával (3-9mm). Ezekből az első színes rendszerű (2100) a második kettő éjjel-nappali (2300, 2500) utóbbi SD kártyahellyel.

 
             
             
 

A rendszerépítés további eszközei a VA SW50 (Advanced) és a VA SW60 (Enterprise) szoftver alapú hálózati rögzítő (NVR) programok egy teljesen központosított IP alapú videó megfigyelés számára. Mindkét, a SANYO keresztségben VMS-nek (Video Managemenet Software) is nevezett program kezeli a SANYO összes fajta LAN interfésszel szerelt kameráját és rögzítőjét, beleértve a legújabb Megapixeles IP kamerákat is. A digitális rögzítők, és IP kamerák közös platformja lehetővé teszi a rögzítőkre, csatlakoztatott analóg kamerák hálózatos rendszerbe integrálását is. A két programváltozat közötti különbség a csatlakoztatott eszközök, és a lehetséges kliensek számában van. A VA SW50 a lehetséges eszközök számát 16-ban, az egyidejű hozzáféréseket 5-ben maximálja, míg a VA SW60 alkalmazhatósága elviekben korlátlan.   

 
             
 

 

 
             
         

 
             
             

Copyright (c) 2011. CAMEO Plus Kft. Minden jog fenntartva.