SANYO VCC-HD4600P

       
 

A SANYO az új, VCC HDN 4600 típusú Full HD kompakttal váltotta le a korábbiakban mérföldkőnek tekintett VCC HDN4000 kameráját. Az 2009-ben IFSEC díjat kapott előd jó tulajdonságainak  megőrzése mellett az új trónkövetelő mindenekelőtt  40%-kal kisebb méretű, így a kültéri alkalmazások már nem igénylik az XXL méretű kameraházakat.  A 10x autófókuszos optika, a kép stabilizátor, a Full HD felbontás (1080p: 1920x1080 ) és az arcfelismerés funkció a 25 kép/sec képsűrűséggel együtt az eddigieknél  könnyebb és precízebb megfigyelést tesz lehetővé a kamera látóterében felbukkanó személyek szándékainak és kilétének felismerése érdekében.

A kamera konstrukcionális jellemzője a Twin Engine System és a Multi streaming. Előző a kép- és a hálózati feldolgozást választja ketté - két külön processzor alkalmazásával- a zavartalan képátvitel és alkalmazási lehetőségek szempontjából, utóbbi két különböző célorientált kódolást kínál a mozgóképátvitel (H.264) és az állókép átvitel (MJPEG) számára.

További jellemzők: belső SD/SHDC kártyahely illetve USB HDD port a hálózat kimaradás okozta adatvesztés elkerülésére, vagy az alarmfelvételek helyi rögzítéséhez, HDMI kimenet Full HD felbontású monitorok számára, kétirányú hangátvitel lehetősége, Network cropping funkció, amely a nagyfelbontású képet VGA méretű szekvenciákra bontja. Az arcfelismerés a fókuszálást a látótérben felbukkanó arcokra irányítja, a képminőséget a 3D zajcsökkentés javítja és a tápellátást a POE (Power Over Ethernet) funkció könnyíti. A hálózati kamerákhoz software development KIT tartozik és a  gyártó garantálja hogy a legújabb fejlesztésű hálózati kamerái az  ONVIF  szabványnak megfelelnek.

Ecsedi Ákos – CAMEO Plus Kft.

 
       
   

 
     
       

Copyright (c) 2011. CAMEO Plus Kft. Minden jog fenntartva.